HemNyheterSportringen och Lekextra finns lokalt för sina kunder

Sportringen och Lekextra finns lokalt för sina kunder

I vår serie ”Redig Nybroservice” har vi i december varit hos Sportringen och Lekextra i Lönnenhuset.

Hos Sportringen och Lekextra finns det mesta för hela familjen. Tessan Juhlin och Alicea Addén har tillsammans med övrig personal laddat upp extra med många julklappstips.

– Redig service hos oss på Sportringen och Lekextra är att vi finns här i Nybro och ger kunderna möjligheten att kunna handla lokalt, få med sig varan hem på en gång med öppet köp i 30 dagar om de skulle ångra dig, säger Tessan Juhlin som är butikschef.

Mycket skor

Alicea ansvarar för skoavdelningen med tränings- och fritidsskor.

– Vi har ett stort utbud av träningsskor i de flesta märken och vi håller oss ständigt uppdaterade så att vi kan erbjuda kunden rätt val av skor, säger Alicea.­­­

Kläder för hela familjen

Visste ni att när det gäller kläder kan ni hitta något för hela familjen i Sportringens sortiment. För tjejer är det ”Only” som gäller, killarna har ”Only and Sons” och för de yngre barnen heter klädmärket ”Only and kids”.

Träningskläder finns i flera märken där ”Craft”, ”Asics”, ”Röhnisch” och ”Kari Traa” är storsäljarna.

– Till våren får vi in ett nytt märke för killar, som vi tror stort på, som heter ”Super Dry”. I sortimentet finns även skor och accessoarer, berättar Tessan.

– Väskor säljer vi också mycket av och många sportartiklar för olika idrotter, så vi har verkligen det mesta för hela familjen. Skulle det mot förmodan vara något ni saknar gör vi allt vi kan för att få hem det från våra leverantörer.

Trycker på tröjor

– Dessutom har vi möjlighet att trycka på tröjor, från 1 styck och uppåt. Både till privatpersoner och företag.

Årets leksak

Leksakssidan ingår numera i kedjan Lekextra.

– Det är mycket bättre för oss. Vi har numera ett bättre utbud, och ett eget leksaksmagasin med tävlingar m.m, säger Alicea.

Årets leksak GraviTrax finns självklart hos Lekextra i Nybro.

Årets leksak heter GraviTrax, som är ett paket med över 100 delar i 18 olika varianter för att bygga banor och system för kulor.

  I övrigt finns massor av lego, radiostyrda bilar, dockor, spel och favoritleksaken L.O.L.

– Vi slår alltid in dina presenter och julklappar i fina rolig paket, vilket också är en redig service tycker vi, säger Tessan.

– Har du svårt att hitta den perfekta presenten rekommenderar vi att köpa ett presentkort. Numera tar vi även emot Nybro Handels presentkort.

Till markplan

– Ulrika och Jan Eklund är ägare till Sport- och leksaksbutiken. De har bestämt att flytta upp butikerna en våning. Fast när det blir är inte riktigt klart. Just nu har en omfattande renovering av parkeringsdäcket på övre plan avslutats och inom kort blir det dags att fortsätta renovera ytorna på markplan innan en uppflyttning kan ske.

– Fram tills dess är ni välkomna en trappa ner för att handla. Det bästa med vårt jobb är trots allt alla trevliga kunder som besöker oss och vill handla lokalt, hälsar Tessan och Alicea.

­­­

MARINE ARVIDSSON

POPULÄRT