HemNyheterMyWays ombyggnation ger snabbare kundkontakt

MyWays ombyggnation ger snabbare kundkontakt

– Redig service för oss är att driva butik med stort utbud, bra service och tillsammans med övriga butiker verka för ett levande centrum.

Detta berättar Magnus Mattsson, som sedan mars i år driver MyWay vid torget i Nybro.  Där även ett flertal ungdomar är anställda för att hjälpa honom.

– Det har varit ett bra år och vi har gjort en del ombyggnationer och testar lite nytt för att få en bättre och snabbare kontakt med kunderna som kommer in till oss i butiken.

 Här finns godis, glass, snacks, tidningar, tobak med och utan nikotin, och så erbjuder de även korv med bröd och kaffe med någon av deras goda amerikanska kakor, som ett mindre komplement till övriga mat- och caféställen.

– Vi säljer även mycket lotter, säger Magnus.

Nytt kassasystem

I början av nästa år kommer ett nytt kassasystem införas på MyWay, vilket innebär att inga kvitton skrivs ut om inte kunden vill ha detta. Kvittot lagras i systemet vilket innebär en stor besparing av papper.

– Det blir även en helt ny extra kassa där egenscanning blir möjlig. Snabbt, smidigt och enkelt ska du själv som kund kunna köpa din vara och slippa stå i kö i vanliga kassan, berättar Magnus.

Joelskogens camping

Magnus Mattson har även under året arrenderat Joelskogens camping och i fredags (läs 13 december) skrev han på ett nytt kontrakt för ytterligare fem år, med Nybro kommun.

– Kommunen ska innan campingsäsongen börjar renovera duscharna och toaletterna på campingen samt ta ner något träd ytterligare. Därefter blir det ytterligare renoveringar under kommande år enligt en speciellt framtagen plan.

– Jag ansvarar också för fängelsekiosken i Kalmar, och har även köpt en butik i Köpingsvik som jag kommer driva som MyWay under sommaren. Tanken är att när man har fler butiker kan jag få ett bättre inköpspris på varorna och detta gagnar i sin tur även kunderna hos MyWay i Nybro, säger Magnus.

– Välkommen in till oss på MyWay. Här hittar du färdiga presentkorgar eller så fixar vi en med ditt eget favoritgodis att ge bort som present eller att ha och smaska på själv under julhelgerna, hälsar Magnus med personal.

MARINE ARVIDSSON

POPULÄRT