HemMånadens TårtaTårta till underbara kollegorna på Kvarnbacken C

Tårta till underbara kollegorna på Kvarnbacken C

Veckans tårta delar vi ut till arbetskamraterna på Kvarnbacken enhet C. Nomineringen och motiveringen kommer från Eva Wiklund.

Jag skulle så gärna vilja uppmuntra mina helt underbara kollegor på enhet C Kvarnbacken. Vi har jobbat ihop i lite mer än ett år nu och den fina kamratskap vi har är otrolig. I arbetslaget finns en bra kommunikation, vi stöttar varandra i allt och kommer till jobbet med ett leende varje dag. Finns inte en dag då vi inte känner att vi inte vill gå till jobbet, vilket är jätteviktigt i vårt arbete.”

NybroExtra besöker gruppen som arbetar med och kring personer med olika typer av demenssjukdomar. De har samlats i det gemensamma allrummet tillsammans med några av de boende under torsdagseftermiddagen.

– Vilken överraskning, vad glada vi blir! Nu är det drygt ett år sedan nya Kvarnbacken blev klart och vi som arbetar ihop trivs otroligt bra och har en fantastisk kommunikation där vi bollar problem, hittar lösningar och ger både varandra och våra pensionärer mycket kärlek och kramar. Eva som är vår Silviasyster kommer aldrig med pekpinnar utan hjälper och ger stöd för allas bästa. Även vår enhetschef Anette Bard Berglund stöttar oss mycket. Det är ett roligt jobb och vi utvecklas ständigt, säger tjejerna.

– Tårtan delar vi tillsammans med våra pensionärer på avdelningen. Vi sparar givetvis också en bit till våra fantastiska kollegor som jobbar natt, hälsar gänget glatt.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT