HemNyheterRedig gemenskap och hög service i Nybro

Redig gemenskap och hög service i Nybro

– Låt oss alla kämpa för vår stad tillsammans, visa att vi älskar det lokala och prioritera våra inköp i butikerna på hemmaplan för att de ska få finnas kvar. Nu behövs våra kunder mer än någonsin.

 Detta säger den drivna personalen på Lindex, som också värnar stort om sin egen butik.

– Vi får mycket beröm för vår Nybrobutik. Den höga servicen, de glada tillropen och det fantastiska utbudet till både damer och barn, säger tjejerna och fortsätter.

– För oss är det angeläget att det skall finnas en Lindexbutik här. Därför är det viktigt att butiken andas redig gemenskap, så att både gamla och nya kunder alltid ska trivas och shoppa hos oss.

Event

– Ibland ordnar vi olika event. Men i rådande Coronatider har vi pausat våra extra tillställningar som vi brukar ha och återkommer med massor av kul när det lugnat sig. Då kan du åter boka en personal shopper gratis i en timme för att hitta din egen stil, se när vi är med på modevisningar eller när vi bjuder in till träffar i butiken, som frukostshopping eller afterwork en kväll med olika sällskap. Nyligen hade vi ett mycket uppskattat sminkevent, som definitivt kommer tillbaka i framtiden. Följ oss gärna på vårt instagram lx_nybro, där vi alltid lägger in våra nyheter och annat skoj.

Smart garderob

 – Nu är vi redo för varma solstrålar, ljuvlig grönska och en uppdaterad vårgarderob. Vårens kollektion är tillverkad i hållbart återvunnet materiel. Dra åt bältet, sätt blusen omlott, välj byxor eller kjol med hög midja och våga mixa färger och mönster som du älskar. Tillsammans med nagellack, smink och andra detaljer är du sedan redo att möta våren.  

Handla på hemmaplan

– Vi finns här för er så fortsätt handla hos oss och i alla andra butiker i Nybro, hälsar gänget hos Lindex.

MARINE ARVIDSSON

POPULÄRT