HemMånadens TårtaTårta till hjälpsamma blomexperten Susanne

Tårta till hjälpsamma blomexperten Susanne

Maj månads första tårta fick Susanne Nilsson hos Markustorps Handelsträdgård Nomineringen kommer från Ingrid Persson med motivering:

Susanne Nilsson är en glad, hjälpsam och kunnig blomexpert. När man handlar hos henne blir man alltid nöjd.”

NybroExtra smiter bort till Nybro torg för att överraska med tårtan.

–Nej är det sant, vad glad jag blir! utbrister Susanne när jag ger henne tårtan. 

–Jag har arbetat här i blomstervagnen i 33 år, och när jag inte är på torget finns jag i växthuset i Markustorp där vi odlar våra blommor, säger Susanne.

– Det bästa med mitt jobb är att det är så fritt. Ibland tar jag mig ledigt någon dag när det är mindre att göra. Men just nu är det fullt upp. Pandemin har gjort att folk är tokiga i blommor och vill inreda med dem i sina hem. Den populäraste blomman är tveklöst kärlekspelargonen och det är även pelargoner vi säljer mest av.

– Tårtan delar jag med min man Anders och min svägerska Anki. Sen räcker det nog även till barn och barnbarn, säger en glad och tacksam Susanne.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.comSkriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT