HemNyheterÄntligen torsdag! Varmt välkommen till tjejkväll i Nybro

Äntligen torsdag! Varmt välkommen till tjejkväll i Nybro

Äntligen dags! Ni som står i startgroparna att gå ut idag den 7 oktober: oavsett om ni kommer för första gången eller om ni har varit med alla tolv tillfällen innan så möts ni av vinnande vänlighet, mys och ett pyntat centrum och ett härligt och varmt höstväder. Butikerna har laddat upp för er skull, och överallt ser ni särskilda Tjejkvälls-erbjudanden. Några har roliga tävlingar med riktigt fina priser! En laddad Goodiebag kan också bli din när du handlar.

Torget är en viktig plats i Nybro, så även en sådan här kväll. Där möts du av musik av kända dansbandet Black Jack från Sundsvall Bandet startade 1990-91 i samband med Colin Nutleys film ”Black Jack”. Det var med låten ”Inget kan stoppa oss nu” även kallad ”Inatt Inatt” som bandet fick sitt genombrott.. Låten blev under hösten 2008 framröstad genom SVT som Sveriges bästa dansbandslåt i samband med Dansbandskampen! ”Corrine Corrina”, ”Sista dansen” och ” Får jag låna din fru i kväll” är tre andra låtar som starkt förknippas med Bandet. 

På torget möts du också av ett flertal utställare, som berättar vad de har att erbjuda.  

Utanför NybroExtras kontor på Storgatan 20 hittar ni 2Trubadurer som spelar akustisk musik, allt från Cornelis Vreeswijk till Håkan Hellström. 

Hos någon av medverkande matställen kan ni sitta ner tillsammans och fika eller käka lite mysigt, prata lite, trivas och vila en stund. Innan det är dags att ta en ny tur bland butiker och erbjudanden, eller bara strosa längs gatorna och möta folk du inte sett på länge. Avslappnat och hjärtligt. Och samtidigt lagom trångt och mysigt. 

Du vet väl att till tjejkvällens medverkande butiker Nybro Sko och SkoOutlet, Växtriket och Nybro Glasbruk utanför centrum kan du få skjuts med Liljas trevliga chaufförer. De kör dig lugnt och säkert i en ny Volvo till den butik du önskar, och pratar ”lite” bil med dig under resan.

Kvällen är självklart gratis, så kom själv eller ta med dig arbetskamraterna, systrarna, mamma, dotter, mormor, farmor eller tjejgänget och kom till Nybro. 

Vi ses i kväll!  Kl. 17.00 börjar festen! Black Jack och 2 Trubadurer spelar från kl. 18.00.

POPULÄRT