HemNyheterNu lyser den klassiska skylten igen!

Nu lyser den klassiska skylten igen!

Det har varit mörkt ett tag, så i slutet av oktober togs Stora Hotellets skylt ner från framsidan för att få en renovering. Idag har den åter satts på plats och kommer hädanefter lysa med automatik från solens nedgång tills det ljusnar dagen efter.

–Eftersom Stora Hotellet med tillhörande skylt på fasaden är K-märkta behövde vi följa vissa riktlinjer från Länsstyrelsen också när det gällde renovering av bokstäverna, berättar Jonas Thuvesson ThuGu fastigheter.

–Neonskyltar i originalutförande är sällsynta och renoveringen av de handblåsta neonrören i bokstäverna har skett med varsamhet. Vi är glada att kunna meddela att nu lyser det igen på Stora Hotellets fasad– skylten som är en klassiker i Nybros stadsbild, säger Jonas.

Neonskylten på Stora Hotellet sätts upp igen.

POPULÄRT