HemMånadens TårtaPersonalen i Kvarnbackens kök fick tårtan

Personalen i Kvarnbackens kök fick tårtan

Den fantastiska personalen i köket på Kvarnbacken är nominerade till en tårta av Hedda Justegård 1:e kock på måltidsservice. Motiveringen lyder:

 Jag vill ge en tårta till alla härliga kollegor som jobbar i köket på Kvarnbacken, för att ni alltid gör ert bästa för våra kunder och för att ni alla gör ett jättebra jobb i med och motgång”.

NybroExtra tar sig bort till köket på Kvarnbacken där de funnits sedan 1982. För 3 år sedan flyttade de till de nyrenoverade lokalerna i samma byggnad. Här lagas middag till 380 personer varje dag samt kvällsmål till en del.

– Det är rörande att få denna tårta. Vi har ett fantastiskt roligt jobb och det bästa är alla härliga kollegor som varje dag hjälps åt med att laga god mat till våra kunder, säger tjejerna som jag träffar i personalrummet under frukostfikat.

–Matsedeln görs med 10 veckors intervaller och det är mycket husmanskost och även lite nyare rätter ibland. En av de populäraste rätterna i juletid är lutfisk.

–För det mesta är det bara medgångar för oss men ska vi prata om motgångar så är det problemet vi haft med en av frysarna i över ett år nu. Det är lite tungrott när det inte fungerar och det skapar extra jobb, men vi hoppas att det ska vara åtgärdat innan jul som vi blivit lovade, säger Bettan.

– Tårtan delar vi på till vår eftermiddagsfika, hälsar gänget i köket på Kvarnbacken.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT