HemNyheterI kväll är det dags för tjejfesten i Nybro igen, med modevisning!

I kväll är det dags för tjejfesten i Nybro igen, med modevisning!

Ni som står i startgroparna att gå ut idag den 6 april: oavsett om ni kommer för första eller fjortonde gången så möts ni av öppna famnen, mys och ett pyntat centrum. Vädret ska för en gång skull inte visa sig från sin bästa sida, men det stoppar inte tjejkvällen. Vårt tips! Ha ett paraply i beredskap.

I butikerna är det varmt och torrt. Där är det påfyllt på för er skull, och överallt ser ni särskilda Tjejkvälls-erbjudanden. Torget är en viktig plats i Nybro, så även en sån här kväll. Du möter musik med Blazer Club och Johan Offerlind samt modevisning från Nybrobutikerna med Siw ”Augustina” Carlsson som konferencier vilken startar redan kl. 17.30. Efter klockan 18.00 är dags att ta en tur bland butiker, utställare på torget och kolla in erbjudanden och delta i tävlingar. Handlar du dessutom för minst 200 kronor får du en av de 1000 goodiebags som finns. Stort tack till Lehna, Ewa, IngerLena, Karin och Ann för hjälpen med att packa dem.

Kanske vill du bara strosa längs gatorna och möta folk du inte sett på länge. Avslappnat och samtidigt lagom trångt och mysigt. Så kom själv eller ta med dig arbetskamraterna, systrarna, mamma, dotter, mormor, farmor eller tjejgänget till Nybro. 

Vi ses i kväll!  Klockan 17.30 börjar modevisningen och klockan 18.00 börjar tjejfesten hos butiker, restauranger och företag. I lokaler och på torget i Nybro.

BlazerClub spelar från torgscenen efter modevisningen och Johan Offerlind hör ni spela utanför NybroExtra på Storgatan 20.
Vårsmyckat ska det vara utanför butikerna med dessa fina blommor inför kvällens tjejkväll.

POPULÄRT