HemNyheter250 personer deltog på Duveskogs modevisningar

250 personer deltog på Duveskogs modevisningar

–Jag vill börja med att säga att ”äntligen” får vi visa lite vårkläder igen. Efter två år med pandemi och restriktioner är det roligt att se så många besökare på våra modevisningar.

Det berättade Lena Heimark inledningsvis i den avslutande modevisningen av tre, som hölls på Jutegården i slutet av förra veckan.

–Utan er kunder och våra fantastiska modeller som ställer upp och visar kläder skulle modevisningarna inte kunna genomföras, säger Lena som tillsammans med dottern Madeleine känner stor tacksamhet.

Konferencier Bettan Heimark Sjögren berättade under de sex olika ingångarna vilka befintliga och nya märken på kläder och skor som modellerna Rigmor, Lena, Mia, Mona, Elin och Maggan bar, samt tillhörande accessoarer och smycken.

–I vår ska det vara mycket klänningar till alla fester som vi kan hålla igen.

Under pausen spelade och sjöng Madeleine bl.a. ”Perfect”, ”Utan dina andetag” och ”Jag vill ha en gen måne”. Mona överraskade med en rolig visa om ”vårtan på näsan”.

Kvällen avslutades med presentutdelning och blommor till modellerna och övriga som hjälpt till med allt under alla tre modevisningarna.

Nedan ett axplock av vad som visades. Kom och se mer under modevisningen på torget i morgonens tjejkväll kl 17.30

Lena Lönngren redo för stranden.
Rigmor, Mona och Maggan.
Lena, Elin och Mia.
Madeleine Heimark spelade och sjöng under fikapausen.

POPULÄRT