HemNyheterPartykänsla när Magazine Lous modeller visade vår- och sommarmodet

Partykänsla när Magazine Lous modeller visade vår- och sommarmodet

Under tre kväller i förra veckan hade Catharina Stutterheim med sin personal Marita Kallenberg och Karin Fält på Magazine Lou bjudit in till tre modevisningar i butiken dit sammanlagt 150 kvinnor kommit för att inspireras av trender.

Med på modevisningarna fanns även Karin Dahlby och berättade om sitt koncept ”Smart garderob” där hon ger enpersonlig vägledning i dina klädval, ett koncept som är mer aktuellt än någonsin då det pratas mycket om miljö och klimat för att köpa rätt kläder. 

–Du kanske inte köper mindre för att du tänker på miljön, men med Smart garderob köper du rätt plagg från börjanbåde stilmässigt och färgmässigt, som enkelt kan kombineras med varandra och sedan används. Du slipper därmed impulsköp, köpa utan att prova, lyssna på vännerköp eller handla över internet med en överfull garderob som följd och med kläder som sedan bara slängs. Du kan boka en egen tid med mig här på Magazine Lou, berättade Karin.

Modellerna Maria Hermansson, Anna Parsing, Johanna Fransson och Karin Dahlby visade sedan kläder och accessoarer som du hittar hos Magazine Lou.

–I vår och sommar är kläder med partykänsla tillbaka. Perfekt för alla fester som vi nu kan hålla efter de släppta pandemirestriktionerna som varit ett par år, berättar Karin.

–Klänningar, korta kjolar, vit skjorta och blusar med volang är stort. Även vida korta byxor, dressat i kavaj och längre shorts samt poncho är trendigt. Material i bl.a. metall, spets, skinn och linne samt mönster med både randigt och djurinspirerat. 

–Färgerna som är framträdande är ljusbeige, mandarin, olivgrönt, lila, rosa och ljusblått. 

Missa inte att se mer av modellerna på modevisningen under tjejkvällen på onsdag 6 april kl. 17.30 på toget.

Marita Kallenberg, Karin Fält, Catharina Stutterheim och Karin Dahlby laddar för modevisning nummer två i butiken.
Karin Dahlby pratar om sitt koncept ”Smart garderob”.
Ett urval av de kläder som modellerna Maria Hermansson, Anna Parsing, Johanna Fransson och Karin Dahlby visade från Magazine Lou.

POPULÄRT