HemNyheterBörjes Logistik & Spedition firade 75 år!

Börjes Logistik & Spedition firade 75 år!

Den 17:e september firade Börjes koncernen 75-årsjubileum. Dagen till ära hade alla medarbetare bjudits in till Nybro för att fira denna milstolpe i företagets historia. 

– Koncernen har vuxit snabbt de senaste åren och vi har blivit fler anställda i alla bolagen. Då tycker vi att vårt 75-årsjubileum är ett perfekt tillfälle att samla alla våra fantastiska medarbetare och fira med en minnesvärd tillställning tillsammans, säger ägaren Roland Johansson. Intresset och engagemanget inför den här dagen är stort ibland vår personal, det visar inte minst antalet deltagare som är ca 200. Till Småland kommer tillresta ifrån Varberg, Jönköping, Erfurt (Tyskland) samt Drammen (Norge). Många har inte varit här i Nybro tidigare. Det ska bli otroligt kul att få visa upp och berätta var allting startade en gång för 75 år sedan, avslutar en förväntansfull Roland Johansson”.

Börjes Logistik & Spedition AB är ett familjeägt fristående logistikföretag som grundades i småländska Nybro 1947. Börjes är ett internationellt transportföretag med inriktning mot kvalitativa transporter på väg i främst Europa. Börjes innehåller även företagen Emotion Logistics AB, Börjes Miljötransporter AB samt Börjes Speciallogistik AB. Gruppen omsätter 650 MSEK och har ca 240 anställda i Sverige, Norge och Tyskland.  

POPULÄRT