HemMånadens TårtaTårta till glädjespridarna Carina och Lina

Tårta till glädjespridarna Carina och Lina

Jag vill nominera världens bästa chefer Carina Sabel och Lina Christiansen, säger Alexander Pettersson i ett mejl till NybroExtra.  Motiveringen lyder:

Lina och Carina på Aktivitetscentrum är värda tårtan för de är så trevliga. Jag blir glad varje gång jag kommer dit. Man känner en sådan värme hos dem som gör att man mår bra. De ordnar roliga aktiviteter ibland, fixar allt och kämpar hårt så att allt ska fungera. De är världens bästa chefer!”.

Alexander har hjälpt oss att ordna en tid då vi kan komma till dem med tårtan.

Carina och Lina blir rejält överraskade och mycket glada över att få så mycket beröm av Alexander, som får en varm kram av dem.

–Jag har jobbat på Aktivitetscentrum sedan 2014. När jag började var vi i lokaler vid Gammelgården. 2017 flyttade vi hit till Gamla Stationsgatan i centrala Nybro, och här är kanonfina lokaler. Vi som jobbar här är som en enda stor familj. Det är härlig stämning och ett roligt arbete vi utför, säger Carina.

Lina trivs också mycket bra här och med alla i gruppen. 

–Just nu jobbar vi med att tillverka mycket inför julmarknaden. Sedan har vi även monteringsjobb och gör en egen tidning ”AC-Bladet”. Fast det bästa vi alla vet är våra fikastunder vi har två gånger om dagen (utom onsdagar). Då får vi tillfälle att umgås och prata med alla i hela gruppen.

–Nu sätter vi på mer kaffe och delar tårtan med alla som är här idag, säger Carina och Lina och tackar än en gång för den fina nomineringen till tårtan.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT