HemMånadens TårtaTårta till glada och engagerade personalen på Vallmon

Tårta till glada och engagerade personalen på Vallmon

Hej! Önskar ge en tårta till personalen på Madesjöskolans förskola avdelning Vallmon för deras fantastiska engagemang och smittsamma glädje. Nomineringen kommer från Lisa Andersson. Motiveringen lyder:

 När man öppnar Vallmons dörr så möts man alltid av personalens positiva energi och smittsamma glädje. De finns där under magsjuka och förkylningstider, vid stekheta sommardagar och iskalla vinterstormar, alltid med ett positivt och glatt bemötande. De fångar upp barnens fantasi på ett fantastiskt sätt. Nyligen skapade dem tillsammans med barnen ett rum på förskolan som barnen själva har fått utforma, utifrån deras fantasi och drömmar. Det bästa betyget ger sonen, som alltid åker till Vallmon med glädje och förväntan och som gärna vill stanna kvar när det är dags att åka hem. En god tårta tycker jag att personalen där är så värda”.

Efter att ha hämtat tårtan går vi bort till Vallmon, som befinner sig i den röda barackbyggnaden vid skolan i Madesjö. Det är strax före mellanmålet och barnen som är mellan 3–6 år tittar nyfiket på mig och frågar vad det är som händer.

–Oj, oj, oj så jätteroligt. Vad glada vi blir, säger Lina, Mia och Madde som är på plats denna dag. 

–Vallmon är en avdelning med 20 barn och fyra personal. Tillsammans med barnen gör vi alltid roliga saker som exempelvis ett fantasirum, där både grotta, stenar, vattenfall och en matta mjuk matta finns. Vi är ofta ute i skogen och just nu har vi ett tema om Barbapappa och vi skriver bl.a. brev till varandra. Barbapappa är född här ute i Madesjö bakom en sten. 

–Att jobba på förskola är fantastiskt roligt. Det är framförallt barnen som gör att det är roligt att gå till jobbet varje dag. Dessutom är vi ett bra arbetslag, som trivs och jobbar mycket bra ihop.

–Tårtan får vi dela nu till eftermiddagsfika, hälsar personalen på Vallmon.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT