HemMånadens TårtaTårta till Maskinaffärens positiva personal

Tårta till Maskinaffärens positiva personal

–Jag nominerar Maskinaffärens personal, säger Birgitta Gustafsson med motiveringen:

”Hos Maskinaffären blir man alltid vänligt bemött. Personalen är så positiva, glada och ger mig som kund den allra bästa servicen. Det är ett nöje att gå dit. En uppmuntring med tårtan ”För att du är värd det” vore kul att få ge dem”.

Vi kör bort till Banérgatan för att överraska personalen, som verkligen blir förvånade och jätteglada.

–Fantastiskt kul! Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den allra bästa servicen och det är alltid roligt att möta dem i butiken. Flera kunder ringer också och vill ha hjälp och för att inte missa någon installerade vi en ny telefonväxel i våras. De som talar in ett meddelande där ringer vi sedan upp, berättar Fredrik Andersson.

–Vi har varit här på Banérgatan sedan april 2011 och trivs mycket bra. Vi är 10 i personalstyrkan och två som jobbar extra. Just nu har vi en av våra mest hektiska perioder då många vill köpa robotgräsklippare och andra maskiner till trädgården. Till hösten säljs mycket skogsutrustning, men vi finns här året runt för att lösa våra kunders önskemål om de produkter de vill ha samt gör service, lagar och hanterar de flesta fabrikat.

–Tårtan blir perfekt att dela till tre-fikat i eftermiddag, hälsar ett mycket tacksamt gäng på Maskinaffären i Nybro.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Mejla namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Glöm inte skriva ditt namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT