HemMånadens TårtaTårta till ödmjuka och engagerade rektorn Emma

Tårta till ödmjuka och engagerade rektorn Emma

Paradisskolan F-6 genom Mats Danielsson nominerar rektorn Emma Pernbert till månadens tårta. Motiveringen lyder:

Finns ingen rektor på någon skola som engagerar sig och bryr sig så mycket som Emma. Saknas det någon personal så hoppar hon in och undervisar i klassen eller hjälper till så att vi kan få våra lunchraster. Jag har jobbat i 25 år som elevassistent på olika skolor, men aldrig träffat en så underbar rektor som är så mån om sin personal och sina elever.”

Vi får hjälp av Mats med att hitta Emma på Paradisskolan för att överraska henne med tårtan.

–Nämen så roligt, vilka visste detta, säger en förvånad Emma och tittar sig frågande runt bland den personal som anslutit till lunchrummet. Jag blir så rörd, säger hon.

–Jag började här hösten 2019, så detta är mitt fjärde läsår som rektor på Paradisskolan och jag stortrivs. Det bästa med mitt jobb är att få utveckla andra, vara delaktig och tillgänglig samt stötta och motivera personalen. Jag har tidigare jobbat som lärare i 18 år och har med mig mycket från den tiden och samma pedagogiska tänk. Här finns en bra sammanhållning och vi jobbar mot samma mål.

–Tårtan vill jag givet dela med mina medarbetare, så länge den räcker, säger en glad och tacksam Emma.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Mejla namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Glöm inte skriva ditt namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT