HemNyheterThe Stars – nya stjärnor har tänts i Nybro

The Stars – nya stjärnor har tänts i Nybro

De har övat hela våren och under tisdagen var det äntligen dags för sånggruppen ”The Stars” att uppträda inför särskoleelever, personal och anhöriga i Hanemålaskolans musikrum.

”The Stars” är en relativt nystartad grupp inom LSS, som älskar att sjunga och uppträda. Varje tisdag under våren har de övat på sin sång och sitt framträdande på Bokens dagliga verksamhet. I dag var det dags att visa upp sig för kompisar och anhöriga. Temat var Astrid Lindgren och publiken fick bekanta sig med Pippi, Madicken, Emil och Ida, Rasmus och Paradis Oskar, drängen Alfred, Karlsson på taket och Prussiluskan. Inmarschen skedde till Ronja Rövardotterintrot.  Sedan sjöng de bl.a. världens bästa Karlsson, sommarsången med Pippi, Rasmus på luffen. Idas sommarvisa, sjörövarfabbe, fattig bonddräng och piluttavisan med Madicken.

Vilket fantastiskt framträdande de gjorde. En grupp som vi både kommer att få höra och se mer av framöver. Nya stjärnor har tänts på artisthimlen i Nybro.

The Stars med Rebecka, Martina, Emma, Per, Noah, Simon, Andreas och Yvonne sjöng ”Sjörövarfabbe” och andra Astrid Lindgren låtar för kompisar och vänner i Hanemålaskolans musiksal.

POPULÄRT