HemMånadens TårtaTårta till populära och viktiga vaktmästarna

Tårta till populära och viktiga vaktmästarna

Jag skulle inte bara vilja nominera en person utan ett helt gäng med skolvaktmästare i kommunen, säger Birdie Johannesson Jonsson i ett mejl, med motiveringen:

”Våra vaktmästare på skolorna är ett härligt gäng som underlättar vardagen för oss pedagoger samtidigt som de alltid har tid för eleverna och skapar goda vuxenrelationer”.

Just denna dag har vi med Birdies hjälp lyckats hitta ett gäng vaktmästare på samma ställe. De har nämligen ett möte tillsammans i en av lokalerna på Fagerslättskolan.

–Nämen så roligt! Visst får du störa en stund, säger de och tar glatt emot tårtan.

Alla är inte här idag men de berättar att i kommunen jobbar nio vaktmästare på skolorna, tre inom omsorgen samt två på post och bud som utgår från kommunhuset.

– Att vara vaktmästare är ett fantastiskt roligt och varierande jobb. Vi träffar mycket människor och är glada att få vara lösningsorienterade och kunna hjälpa andra. Det är lätt att bli populär, vilket märks även utanför jobbet i tex matbutiken. Alla känner igen dig, hejar glatt och vill prata en stund. 

–Tårtan delar vi på efter att vi avslutat mötet, hälsar gänget.

          Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 

Mejla namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Glöm inte skriva ditt namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT