HemNyheterTjejkväll i Nybro den 28 september närmar sig

Tjejkväll i Nybro den 28 september närmar sig

Tjejkvällen är tillbaka och nu laddar vi för en härlig kväll den 28 september.

För vi vet ju: här i Nybro älskar man sina Tjejkvällar. En efterlängtad festkväll och ett härligt sätt att njuta av varandras sällskap i en mysigt pyntad miljö. Dessutom lockar extrapriser i affärerna och överraskningar hos företagen så klart, samt modevisning från Nybrobutikerna och all go underhållning på gator och torg. Men inte minst att man kan få en Goodiebox när man shoppar.

Det har blivit kvällen då mysiga Nybro lockar kunder från hela regionen. Så sätt ett stort hjärta i kalendern för den 28 september. Modevisningen börjar kl.17.30 och sedan shoppar vi och umgås fram till kl. 21.00.

Tillsammans ska vi ge tjejer i alla åldrar ytterligare en kväll som återigen bevisar hur härligt och mysigt det är att shoppa i och uppleva Nybro!

POPULÄRT