HemMånadens TårtaTårta till Christine som lyfter och förnyar i verksamheten

Tårta till Christine som lyfter och förnyar i verksamheten

Det finns otroligt många duktiga chefer, rektorer, lärare och pedagoger i kommunen, som arbetar för att lära barn och nyanlända mycket kunskap. Vi på NybroExtra har fått många nomineringar och så här i skolavslutningstider har vi uppmärksammat alla dessa under en hel vecka med att ge en tårta ” För att du är värd det”.

Vi avslutar i skolan med att överlämna en tårta till chefen för Fagerslättens Förskolor Christine Gustavsson ”För att hon är värd det”.

”Christine är en mycket bra chef som stödjer och lyfter oss personal, barn och föräldrar. Hon utvecklar och förnyar”.

Så lyder motiveringen från Majlis Ivansson, som tycker att det hänt så mycket bra saker och att det har blivit ett bättre samarbete mellan alla förskolor i området sedan Christine blev chef för snart två år sedan.

Christine är jätteglad över tårtan och berättar att hon tycker mycket om sitt arbete.

– Jag får träffa många underbara människor. Dels har jag en härlig personal jag jobbar med, sedan är det roligt att möta både barn och föräldrar från olika kulturer i verksamheten. Man lär sig så mycket hela tiden, säger en glad och tacksam Christine innan hon delar tårtan med sina kolleger i personalrummet på Skattkistans förskola.

 

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”? 35 års jubilerande NybroExtra fortsätter dela ut tårtor hela hösten till person-/er som gör något eller är speciell just för dig. Skicka din nominering med en bra motivering om personen eller gruppen samt ditt eget namn och telefonnummer till:

nybroextra@telia.com eller via post till NybroExtra Box 119, 382 22 Nybro.

Kanske vår reporter dyker upp hos denna eller dessa personer framöver.

POPULÄRT