HemNyheterSommar i Nybro är här!

Sommar i Nybro är här!

Nu har NybroExtras sommartidning kommit i brevlådan! En tidning skapad för dig som vill stimulera din upptäckarglädje oavsett om du är i Nybro på besök eller redan bor i trakten, men vill smaka på bygden på ett annat sätt.

Sommartidningen ges ut i ett samlat, sommarvänligt format. Här kan du läsa om allt skoj som händer i Nybrosommaren. Om våra matställen, glasbruk, museum, utställningar, naturen, badställen, butiker, kyrkor m.m. En tidning som räcker ända till slutet av augusti, då höstens första NybroExtra ankommer.

Däremellan följer du oss via denna hemsida, där vi ger er utvalda händelser i sommar.

Trevlig läsning och en härlig sommar önskar vi på redaktionen.

Tidningen kan även läsas som bläddertidning via länk här på hemsidan.

POPULÄRT