HemNyheterSå gör vi Black Friday till något Nybroitiskt!

Så gör vi Black Friday till något Nybroitiskt!

Tänk dig att kunna göra julklappsinköpen i ett mysigt centrum tillsammans med vänner. Lugnt och utan stress. Tänk dig att butikerna har extraöppet för dig och du kan koppla av med en fika eller nåt annat gott medan du julshoppar. Och tänk om pengarna räcker extra bra därför att butikerna i Nybro har laddat med otroligt bra priser.

Allt detta tillsammans är Black Friday som kommer till Nybro fredagen den 25 november.

Black Friday? Läs mera här, så ska vi förklara vad det är.

Allt började i USA där man förvandlade fredagen efter helgen Thanksgiving till en super-shoppingdag, och precis överallt hade affärer och butiker laddat med erbjudanden och riktigt bra priser. En rivstart på julhandeln, helt enkelt. I USA är Black Friday en folkrörelse, man går man ur huse.

 Öppet för alla 

För första gången gör vi nu Black Friday på ”nybroitiska”. Vi erbjuder alltså en lokal variant tillsammans med Nybros butiker och affärer. Allt för att ge människor i och kring Nybro chansen till ytterligare en härlig upplevelse i vårt centrum.

Många känner ju till succén med Tjejkvällarna, där vi kombinerar shopping med trivsel och gemenskap. Den stora skillnaden med Black Friday är att alla är lika välkomna. Hela familjen, män och kvinnor, kompisar, generationer och grannar tillsammans. Julen är en helg för gemenskap på alla tänkbara plan!

Erbjudanden och extraöppet

Butikerna har extraöppet fredagen den 25 november. Fram till åtta! Alla kan shoppa utan stress. Överallt finns kanonpriser, särskilda Black Friday-erbjudanden. Utan dem ingen äkta Black Friday. Som kund kan du få julklappspengarna att räcka längre.

Och inte minst, vi vill att du ska uppleva den där goda känslan att ha kommit igång med julklappsinköpen tidigt. Till bra priser i välfyllda butiker. Det är så oerhört värdefullt. Allt som kan minska stressen när julafton kommer närmare är bra för alla.

 Mys och gemenskap

Men shopping är bara en del av Black Friday på ”nybroitiska”. Mys och gemenskap är en annan viktig, och härlig, beståndsdel. I centrum möter man stämningsbelysning i träd och över gator, juldekorationer och lyktor och mycket annat som får våra ögon att tindra!

När du sitter ner för en fika eller lite mat så finns det trubadurunderhållning, som på restaurang Dolcevita. Sportbaren/Nybro Kebab, Nilssons Mat och Parkgrillen lovar också specialmenyer. Alla vill göra sitt för att du ska få en fin fredag. Tips är att boka bord!

Skapa tillsammans

I Nybro blir vi starka genom att göra saker tillsammans. Nu laddar butiker och affärer med fantastiska priser och erbjudanden. Vi glömmer novembermörkret en stund. Mysfaktorn är stor, ljusen är tända. Centrum lyser mot oss.

Allt du behöver göra är att sätta ett kryss i kalendern på den 25 november. Och sedan komma och fira Black Friday tillsammans med alla andra härliga Nybrobor!

En positiv upplevelse. Mindre stress. Närheten till ett leende, känslan av gemenskap, tindrande ögon, önskningar och längtan. Kan julen börja bättre?

Vi ses den 25:e!  

Och du! Missa inte NybroExtras Black Friday-bilaga, som kommer i brevlådan den 23/11. Där kan du läsa om butikernas kanonerbjudanden.

Loa Arvidsson

 

POPULÄRT