HemMånadens TårtaTårta till omtänksamma Catarina!

Tårta till omtänksamma Catarina!

Positiva specialpedagogen på Fagerslättsskolan Catarina Gardelach fick denna fredag ta emot tårtan ”För att du är värd det”.

Motiveringen från kollegan och vännen Natasha Antic lyder:

”Catarina hjälper helhjärtat till att lösa alla knepiga situationer då det t ex är svårt att ordna vikarie. Hon ser positivt och konstruktivt på olika uppkomna problem och ger olika förslag på lösningar. Dessutom är hon mycket omtänksam och tar sig alltid tid att lyssna på en när man är ledsen. Hon brinner för det hon gör och barnen stortrivs i hennes närvaro.”.

 NybroExtra överraskar henne under en av engelskalektionerna i klass 5A och 5B. En mycket rörd och glad Catarina tar tacksamt emot tårtan.

Eleverna grattar och ger en spontan applåd och ställer gärna upp på bild tillsammans med henne.

– Jag har arbetat på Fagerslättsskolan i 6 år och trivs mycket bra med mina kolleger och alla härliga elever. Det här var verkligen en kul överraskning för mig, säger Catarina.

Specialpedagog Catarina Gardelach omgiven av alla härliga elever i klass 5 samt några av kollegerna på Fagerslättsskolan.
Specialpedagog Catarina Gardelach omgiven av alla härliga elever i klass 5 samt några av kollegerna på Fagerslättsskolan.

Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar.

POPULÄRT