HemNyheterIkväll uppträder Rasmus i På spåret

Ikväll uppträder Rasmus i På spåret

Rasmus Arvidsson från Nybro, frontman i gruppen Avantgardet, får ikväll en publik på 2,8 miljoner! Rasmus är då gästartist i SVT:s populära På spåret. Han syns och hörs i två låtar tillsammans med husbandet Augustifamiljen.

Att vara gästartist i På spåret är få förunnat. Så det tog inte lång tid för Rasmus att svara ja på förfrågan.

– Med tanke på att Augustifamiljen är Håkan Hellströms band och med tanke på att alla Sveriges största artister varit med och sjungit i programmet, så är det givetvis en stor ära att vara med, säger Rasmus Arvidsson.

Rasmus band Avantgardet släppte sitt hyllade debutalbum ”För många dyra skor och döda ögon” i mars 2016. I januari 2017 kom singeln fårskinnstearaway och inom kort släpper bandet albumet På Östkusten Intet Nytt producerad av Jocke Åhlund. Bandet och Rasmus har fått stor uppmärksamhet vid sina spelningar, och flera arrangörer ger dem oerhört god kritik.

Programmet sänds kl. 20.00 i SVT 1.

POPULÄRT