HemMånadens TårtaTårta till underbara Ingela

Tårta till underbara Ingela

Idag har vi delat ut en tårta till ödmjuka Ingela Karlsson på Högabergs förskola.

Motiveringen kommer från Tilda Johansson och barnen på avdelningen blåbäret 2:

”Jag vill nominera min kollega Ingela Karlsson för den underbara kollega hon är. Hon är värd att få uppvaktas en extra gång för att hon alltid har kämparglöden uppe trots tuffa motgångar utanför jobbet. Varken jag eller barnen på Högabergs förskola skulle klara oss utan henne. Ingela du är guld värd”

En rörd Ingela tar emot tårtan just när hon är på väg ut i det fina vårvädret med alla barnen.

– Vad glad jag bli, säger en mycket tacksam Ingela med tårar i ögonen och ger mig samtidigt en kram. Jobbet, barnen, föräldrarna och mina kolleger är något jag brinner för.

– Jag började jobba som dagmamma 1985. Till Högabergs förskola kom jag 2009 och här trivs jag mycket bra. Barnen på min avdelning är mellan 1- 2 år, en ålder då de lär sig som mest, vilket är roligt att få bidra till. Vi är mycket glada åt stadsbidraget som kom för ett tag sedan. Pengar som använts för att minska barngrupperna, vilket är bra för både barnen och personalen.

När jag frågar vem hon skall dela tårtan med svarar hon:

– Alla här på blåbäret 2 ska få smaka såklart, både barn och kolleger.

Marine Arvidsson

 Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar.

POPULÄRT