HemMånadens TårtaTårta till hjärtliga personalen på dagverksamheten för demenssjuka

Tårta till hjärtliga personalen på dagverksamheten för demenssjuka

Andra tårtan i augusti delade vi ut till Therese, Eva, Ann-Wiol, Anniella och Matilda på dagverksamheten för demenssjuka på Jutegården.

Motiveringen från busschauffören Susanne på Flexbuss lyder:

”Jag skulle önska att Therese Karlsson, Eva Woksepp, Ann-Wiol Hellberg, Anniella Olheden och Matilda Petersson får en tårta. De gör ett enastående jobb och bemöter varje dement med en äkta mänsklig värme”.

NybroExtra besöker dagverksamheten på Jutegården strax innan lunch. Idag är det Anniella och Ann-Wiol som arbetar. De blir mycket glada och rörda över de fina orden i Susannes motivering.

– Här trivs vi mycket bra och hittar på massor av kul saker, aktiviteter och sociala utbyten varje dag för att ge våra gäster en meningsfull vardag, säger Anniella och Ann-Wiol.

– Vi har öppet under dagtid på vardagar. Planer finns även att ha öppet några timmar under kvällar och på helger.

– Dagverksamheten öppnade sina lokaler på Jutegården i december 2015. Hit kommer personer med utredd demenssjukdom. De ska bo i ordinärt boende och det ska finnas behov av stöd och struktur i dagliga livet. Behov ska också finnas för stimulering och aktivering.

– Tårtan delar vi i eftermiddag med våra tre gäster som är hos oss idag, hälsar Anniella och Ann-Wiol.

Marine Arvidsson

 

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

 Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT