HemNyheterHöstens tjejkväll 5 oktober

Höstens tjejkväll 5 oktober

Den 5 oktober är det dax igen för Tjejkvällen i Nybro. Succén som återkommer för åttonde gången!

För visst är det fantastiskt, att vi i vår mysiga stad har en gemensam upplevelse som alla talar om: Tjejkvällen. De gånger på året då stadens butiker har extraöppet enbart för damer-kvinnor-tjejer i alla åldrar. Det är kvällar med upplevelsen i centrum.

Du som är kvinna: sätt ett kryss i kalendern för den 5 oktober. Då har handlarna i centrum öppet bara för dig mellan 18.00 och 21.00. Ring gärna till några kompisar och stäm träff på stan. Det är en typisk kväll som är ännu roligare att uppleva i grupp! Klart dina tjejkompisar och du vet hur man ramar in en bra kväll, inte sant?

Varför inte bjuda din mamma eller dotter på en fin och stressfri kväll tillsammans på stan? Eller slå er ihop, några grannar, och dela på resan och upplevelsen. Bara fantasin sätter gränser för hur man förbereder en bra kväll. Mer om tjejkvällen läser du i den bilaga som medföljer nästa NybroExtra den 27 september och på vår facebook-sida. tjejkvällnybro.

POPULÄRT