HemNyheterHärliga färger på vårens mode!

Härliga färger på vårens mode!

Magazine Lou har i ett par kvällar haft härliga modevisningar i butiken. I kväll är den tredje och avslutande visningen av det färgsprakande mode på vår- och sommarkläderna, som bars av modellerna Emelie, Maria, Kicki och ElsMari.

 Efter god mat och dryck inledde Catharina Stutterheim med att lotta ut fina vinster på entrébiljetten. Marie Rydbrink från Mary Kay tog sedan över och visade hur man lägger en snabb och fräsch vår make-up. Under två av kvällarna fanns även representanter från klädmärkena Park Lane och Oui på plats och pratade om sina kläder.

För dig som inte haft möjlighet att gå visar vi nedan ett urval av vad besökarna fick se.

Catharina inledde med lotteridragning.
Marie Rydbrink från Mary Kay visade på syrran Madelene hur man lägger en fin vårmakeup.
Maria.
Kicki.
ElsMari
Emelie.
Maria.
ElsMari.
Kicki.
Maria.

POPULÄRT