HemNyheterÖnskeklapp till barnen som besökte tomten

Önskeklapp till barnen som besökte tomten

När eventet ”Jul i Nybro” arrangerades den 1 december fanns möjligheten att träffa tomten i hans hus på torget och önska sig en julklapp. Detta är något ett hundratal barn gjorde. Denna vecka har tomtemor ( Birgitta Josefsson) haft fullt upp med att hjälpa tomten att dela ut klapparna till barnen.

De barn som fick besök av tomtemor blev både förvånade och glada. Tomtemor berättade att tomten själv hade jättemycket att göra så därför fick hon ta hand om julklappsutdelningen till barnen i Nybro. Julklappsutdelningen – som tagit flera dagar i anspråk – blev finalmomentet i det av Nybro Företagsgrupp, Nybro kommun och NybroAmbassadörerna anordnade evenemanget ”Jul i Nybro”.

 

Nedan några bilder från några av alla glada barn som fick sin önskeklapp.

 

GOD JUL TILL ALLA

önskar vi på NybroExtra

POPULÄRT