HemMånadens TårtaTårta till enastående eldsjälen Johan

Tårta till enastående eldsjälen Johan

– Jag önskar ge en tårta till den fantastiska eldsjälen Johan Hermansson, som gör ett enastående jobb bakom alla andra i Nybro Vikings, säger Sven-Olof Johansson, som nominerat Johan med motiveringen:

“Johan Hermansson är en person som håller ihop jättemycket inom hela Nybro Vikings, en riktig eldsjäl. Han gör ett fantastiskt jobb ”bakom alla andra” och ser till att det praktiska fungerar. Han sköter bl.a. is schema, det är också jättemycket jobb inför varje match med typ kiosker, varor, personal, växelkassor för hela verksamheten som han håller ihop.  Inför julhelgen satt han på Willys och sålde Bingolotter för uppsittarkvällarna som gav ett bra tillskott ekonomiskt till Vikings. Johan bor i Kalmar och åker buss eller tåget till Nybro varje arbetsdag, och jag har sett honom komma med typ 4 kassar med varor som han inhandlat och sedan fått bära dem till Liljas Arena”.

Johan blir mycket överraskad och glad.

– Jag har jobbat i Nybro Vikings i 6-7 år, och har varit klubben trogen sedan barnsben. Jag har även tidigare varit ordförande i supporterklubben, säger Johan.

– Vi är ett gott team jag, Rasmus och Caroline här på kansliet som hjälps åt med det mesta. Det roligaste är att få göra olika saker och att vara med och stötta laget i både med- och motgång.

Onsdag den 13 februari möter Nybro Vikings HC Dalen. Det är gratis entré då sponsorer bjuder på matchen. I samarbete med team Rynkeby- God morgon skänker sedan föreningen en del av publikintäkter, försäljning och halva potten lotterna till barncancerfonden med en målsättning att nå minst 50 000 kronor.

– Ikväll hoppas jag vi ses i Liljas Arena. Kom och var med och bidra i kampen mot cancer och stötta Nybro Vikings i striden om förstaplatsen. Allt är upp till spelarna nu, men jag hoppas på vinst och tror att Nybro vinner med 6-2, säger en optimistisk Johan.

– Tårtan delar jag självklart ­­med mina kollegor på kansliet.­

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT