HemNyheterFamiljen Mattsson nya ägare till MyWay

Familjen Mattsson nya ägare till MyWay

Första mars tar Nybrokillen Magnus Mattsson med familj över ägandet av butiken MyWay i centrala Nybro.

– Vi ska driva butiken vidare i MyWays koncept som Sebastian Westerlund gjort, med skillnaden att vi kommer sätta vår egen touch och öppna tidigare på dagarna samt utöka sortimentet med fika, baguetter och lättluncher. I övrigt behåller vi samma urval av tidningar, tobak, lotter, godis, glass och konfektyr, berättar Magnus.

2012 flyttade Magnus med familj från Blekinge till Småland för att bosätta sig i Nybro.

– Det är en mysig stad att bo i och vi trivs mycket bra här.

Tidigare arbetade han bl.a. på Dackebuss, men tanken på att få driva något eget har funnits ett tag och när han fick kontakt med Sebastian Westerlund klickade det på en gång.

– Jag är mycket glad över att kunna ta över ägandeskapet av denna trevliga butik, som är en pärla för staden. MyWay konceptet har dessutom fler spännande idéer som vi har möjlighet att satsa på här i butiken framöver, säger Magnus.

 Hos My Way kommer fem personer att jobba efter schema. Magnus driver även kioskerna på kriminalvården och häktet i Kalmar så familjen ska turas om att vara på de olika ställena.

– Nu längtar vi till mars månad då vi får komma igång i egen regi och möta och serva alla glada Nybrobor hos oss på MyWay, hälsar Magnus med familj.

POPULÄRT