HemMånadens TårtaTårta till positiva serviceinriktade Mikael

Tårta till positiva serviceinriktade Mikael

Jag önskar ge en tårta till Nybros positiva skomakare Mikael Bukovec. Nomineringen kommer från Inger-Lena Johansson med flera och motiveringen lyder:

“Mikael Bukovec är en enastående skomakare som är guld värd. Han är positiv och serviceinriktad och inget är omöjligt för honom. Dessutom blir det man lämnat in färdigt snabbt. Att återvinna och laga ligger i tiden och det sköter Mikael galant ”.

Mikael blir mycket överraskad och glad när vi dyker upp under fredagseftermiddagen för att räcka över tårtan ”För att du är värd det”.

– Att vara skomakare är ett varierande yrke med en jämn ström av jobb året runt. Det är mestadels skor jag lagar, men även väskor och blixtlås i bl.a. jackor och stövlar, säger Mikael.

– Jag har varit ägare och jobbat i 11 år i detta företag som mina föräldrar startade 1977. För tre och ett halvt år sedan flyttades verksamheten från Mellangatan till Storgatan 9. Jobbet innebär mycket frihet och roligast är att få träffa alla trevliga kunder.

– Tårtan tar jag med mig hem och delar med familjen ikväll, hälsar Mikael.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT