HemMånadens TårtaTårta till ödmjuka fantastiska Sofia

Tårta till ödmjuka fantastiska Sofia

– Vi cirkelpassdeltagare på Friskis&Svettis önskar ge en tårta till vår fantastiska ledare Sofia Jonsson. Nomineringen kommer från motionärerna genom Linda Lindgren. Motiveringen lyder:

“Sofia är en fantastisk ledare som ser och peppar varje individ på sina pass. Det kan vara med hejarop, en klapp på axeln eller ett stärkande ord. Hon är ödmjuk från hjärtat och samtidigt stark och motiverande. Att platserna på Sofias pass tar slut på 30 sekunder efter bokningens start säger väl allt. Är det någon som är värd att uppmärksammas så är det Sofia ”.

Strax innan Sofias cirkelfyspass ska börja under tisdagskvällen kliver vi in för att överräcka tårtan.

Sofia blir alldeles överväldigad och mycket glad.

– Att vara ledare för Friskis&Svettis, vilket jag varit i fem år nu, innebär så mycket skoj. Det speciella med att leda ett cirkelfyspass är att jag, utan att behöva vara i fokus, får ge kärlek i träningsform och peppa gruppen genom hela passet och dessutom få träffa massor av trevliga människor vid varje träningstillfälle.

– Tårtan delar jag med alla som vill efter passet, säger Sofia och tackar än en gång.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT