HemMånadens TårtaTårta till snabba fixaren Anders

Tårta till snabba fixaren Anders

Garagehyresgästerna på Storgatan 34-38 genom Marie-Louise Westelius önskar ge en tårta till Anders Hildingsson på NBAB, som tog sin tid, lyssnade på dem och hjälpte till med garageproblemet. Motiveringen lyder:

“Anders som är relativt ny på skötselavdelningen hos NBAB har efter vårt garageuppror gjort en enastående snabb insats med att ta bort den järnbalk som länge funnits i husets smala garageport. Nu har vi det större och kan ta ut svängarna utan att behöva förstöra bilarna när vi ska köra ut och in i garaget ”.

Anders blir mycket förvånad när vi kliver in på NBAB:s kontor och överräcker tårtan till honom.

– Vad roligt, och extra kul att de är nöjda med jobbet vi gjorde i garaget säger Anders.

– I april har jag arbetat här på Nybro Bostad med skötsel i ett år och tidigare var jag på Schenker. Båda jobben är servicejobb där ingen dag är den andra lik. Skillnaden är att jag numera endast jobbar på hemmaplan i Nybro kommun, fortsätter han.

– Det bästa med jobbet är alla trevliga människor jag möter varje dag och mina medarbetare som jag trivs mycket bra ihop med.

– Tårtan delar jag självklart ­­med mina kollegor i skötselgruppen till eftermiddagens fika, säger Anders.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT