HemNyheterSystrarnas koncept med garn- och sytillbehör är unikt

Systrarnas koncept med garn- och sytillbehör är unikt

På Storgatan 13 finns den unika, mysiga garn- och sytillbehörsbutiken Systrarna där man alltid möts av servicevänlig personal och ett hav av färgrika produkter, som är godis för ögat.

I 11 år har Systrarna försett oss med material för att skapa eller återbruka våra kläder.

– Just nu ligger det i tiden att både sticka, sy och brodera. Butiker som denna där du hittar material till ditt skapande är sällsynta. Vi har märkt att kunder från hela sydostregionen hittar till oss och tillsammans med våra trogna kunder från Nybro gör vi allt för att ge dem den allra bästa servicen, berättar Lotta Bramwall som driver butiken där dottern Matilda Bramwall samt Linnea Lind också arbetar.

Tips och råd

– Kunderna ska känna sig viktiga när de kommer till oss. Vi hjälper dem hitta vad de söker ur vårt stora sortiment. Skulle de köra fast med garnet och stickbeskrivning de köpt hos oss är de alltid välkomna tillbaka. Då kan vi hjälpa till att ge tips och råd för att lösa problemet, säger Lotta.

Inspiration

– Service för oss är också att kunna inspirera med olika uppstickade och uppsydda kläder. Jag har massor av idéer för att våra skyltfönster alltid ska vara uppdaterade med produkter. Hit ska kunderna kunna gå för att inspireras dygnet runt, berättar Matilda.

– För kunder utifrån och alla som har tillgång till sociala medier uppmanar vi att följa oss eftersom vi ofta publicerar våra produkter på instagram och facebook som ska ge inspiration till ditt nästa projekt.

– Service är A och O för oss. Vi jobbar hårt för att vara den bästa butiken för alla handarbetsvänner, säger Lotta och Matilda.

MARINE ARVIDSSON

POPULÄRT