HemNyheterHos familjära Duveskogs blir du alltid sedd

Hos familjära Duveskogs blir du alltid sedd

Februari månads NybroExtra är på väg ut i brevlådorna! Temat för månaden är Nybros näringsliv. I vår serie ”Redig” Nybroservice kan du läsa om Duveskogs och Systrarna. Trevlig läsning!

– Redig service får du alltid hos oss på Duveskogs. Här finns en hemmakänsla och ett personligt bemötande där vi lyssnar till kunden och samtidigt på ett ärligt och ödmjukt sätt säger vad vi tycker.

Detta berättar Anna och Håkan Lönngren ägare till butiken på Hornsgatan.

– Den personliga servicen är mycket viktig för oss och en trevlig pratstund får man också på köpet.

Mitt i lokalen finns en soffa, där medshoppare kan slå sig ner för att läsa tidningen eller vara smakråd åt vännen som provar kläder.

– Vill man vara privat och prova ifred, gör man det. Fast önskar du smakråd är det bara att kliva ur provhytten, så finns både Anna och jag samt andra kunder som kan ge råd, säger Håkan.

Gratis sömnad

– Att få låna hem kläderna och prova i lugn och ro går givetvis också bra och skulle det visa sig att byxorna är för långa, så fixar Anna avkortning och uppläggning helt gratis. Det är ”redig” service det, säger Håkan.

Modevisningar

– Varje år arrangerar vi två populära modevisningar på Jutegården, vår och höst. Dessa besöks av över 400 kvinnor och några män per tillfälle. Närmast har vi vårens modevisning den 26, 27 och 28 mars. Då får vi hjälp av fantastiska modeller som alltid är glada och vill vara med och visa besökarna det trendigaste i klädväg från Duveskogs, säger Anna.

Nya ägare i höst

I över 80 år har det anrika företaget Duveskogs servat och klätt sina kunder med det senaste i klädmodet.  Sedan sex år tillbaka äger Anna och Håkan Lönngren butiken. Till hösten kommer de dock att sälja företaget, då de önskar att yngre förmågor tar över och driver butiken vidare i samma anda som varit under alla år.

– Vi kan avslöja att det finns en intressent, som vi hoppas kan presentera inom kort, hälsar Anna och Håkan.

POPULÄRT