HemNyheterApplåder till Malte och Grattes övriga modeller som visade vårmodet

Applåder till Malte och Grattes övriga modeller som visade vårmodet

Nu är våren verkligen på gång och ett säkert vårtecken är modevisningarna som lockar oss till butikerna för att se vad vi skall bära för kläder i år. Grattes bjöd under gårdagskvällen på mode- och mingel för drygt 60 personer, där modellerna visade ett urval av vårens kläder till damer och herrar, tjejer och killar och mindre barn.

Mest applåder fick nog Malte 4 år snart 5, som skuttade fram och visade sin fina ganttröja, jeans och ryggsäck tillsammans med mamma Anna.

I vår finns något för alla smaker. Från lediga toppar till finare blusar, mycket mönstrat och blommigt. Jeans är aldrig fel tillsammans med ytterplagg i skinn, klassisk kavaj eller en ny fräsch vårkappa. Vårens trendfärger är gult och rosa men man kan givetvis bära alla färger.

På catwalken gick modellerna Ann-Louise, Tanja, Niklas, Ulrika, Sofia, Ahmad, Anna och Malte, medan gästerna åt snittar och drack bubbel.

Nedan ett urval av vad som visades!

POPULÄRT