HemMånadens TårtaTårta till fantastiska fikafixaren Ester

Tårta till fantastiska fikafixaren Ester

Vi på Vitsippans förskola avdelningen Snöflingan vill nominera vår kollega och räddande ängel Ester Klintviol till månadens tårta! Nomineringen kommer från Åsa, Linn och Felicia. Motiveringen lyder:

“På vår arbetsplats Vitsippans förskola avdelning Snöflingan älskar vi fika. Varje torsdag har vi planering till sent in på kvällen, då gäller det att hålla humöret och kreativiteten uppe. Just nu är vi helt insnöade på vårt projekt ”Rörelseglädje” där vi hittar på så många olika sätt som möjligt att uppmuntra barnen till fysisk aktivitet, vilket är helt fantastiskt engagerande!! Men ett möte i tre timmar kan behöva brytas av en fikapaus. I det läget är vår fantastiska kollega Ester Klintviol vår räddande ängel!! Hon skämmer alltid bort oss med massa gott fika och tilltugg. Allt ifrån ost o kex till hemmagjorda semlor. Tack vare henne är torsdagarna den bästa dagen på hela veckan! Nu är det vår tur att bjuda igen”.

Strax innan torsdagens möte skall börja tittar vi in på Vitsippan för att överraska med tårtan ”för att du är värd det”.

Ester blir mycket förvånad och oerhört glad.

– Jag har jobbat här sedan i höstas och vi är ett fantastiskt gäng både barn och personal, bästa arbetsplatsen, säger Ester.

– På Snöflingan har vi 18 barn i åldrarna 1-4 år. Vårt projekt ”rörelseglädje”, som ska inspirera barnen att röra på sig, är jättekul att jobba med. Vi är ute mycket men har även ett rum i inomhus där barnen har mycket utrymme för rörelse.

– Jag älskar att baka, säger Ester. Det är absolut inga problem för mig att fixa fika. Kul att det är så uppskattat.

– Tårtan delar jag självklart med mina kollegor när vi tar en paus i dagens möte, säger Ester med ett skratt.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT