HemNyheterStort grattis Josef!

Stort grattis Josef!

Den årligt återkommande UF-mässan ”Entreprenörskap på riktigt” blev succéartad för Åkrahällskolans elev Josef Oskarsson. Han inledde dagen med att sälja till Thomas Carlzon, landshövding för Kalmar län, och avslutade med att vinna dubbla priser på onsdagens mässa i Kalmar Sportcenter.

Hans UF-företag SST Skylt & Skärteknik vann i kategorierna ”Årets hantverkare” och ”Årets monter”. Josef Oskarsson och hans SST Skylt & Skärteknik är därmed klara för SM i Ung Företagsamhet 2019 som går av stapeln på Stockholmsmässan i Älvsjö.

– Helt sjukt… Det känns riktigt bra. Det är otroligt kul att få den här uppskattningen när man lagt ned så mycket tid och jobb på det. Det betyder jättemycket för mig och jag ser verkligen fram emot att komma till Stockholm för att visa upp mitt företag. Det kommer bli spännande med en större mässa med så många duktiga företagare, säger Josef Oskarsson.

Stort grattis från oss på NybroExtra

Årets monter. Foto Martin Persson

POPULÄRT