HemNyheterEtt fantastiskt år för Sams Cykel och Motor, som även nyanställt

Ett fantastiskt år för Sams Cykel och Motor, som även nyanställt

Vilket år vi har haft! Vi är supernöjda och vill skicka en stor eloge till alla Nybrobor som stöttar oss och ser till att handla i sin lokala butik på hemmaplan.

 Detta berättar Sam Olofsson när vi träffar honom i butiken där även Richard Lindfors och senaste tillskottet Sussie Grönberg jobbar.

 1 mars 2018 öppnade Sam tillsammans med Urban Eliasson upp den 500 kvadratmeter stora butiken som de fräschat upp installerat bättre belysning i samt inrett snyggt med cyklar, hjälmar och andra tillbehör, för att kunden ska känna sig väl bemött.

– Vi har gjort mycket under första året men vi är inte helt klara utan har mer på gång, säger Sam Olofsson.

I serviceverkstaden hos Sam´s Cykel & Motor servar och reparerar de både cyklar och mopeder.
– När du köper din cykel hos oss ingår alltid två års fri service, säger Sam.

Brett kunnande

Sams Cykel & Motor är en cykel- och motorbutik med fokus på högkvalitativa, prisvärda cyklar och förstklassig service för en lång livslängd och hållbar funktion.

– Det är populärt att cykla. Vi servar och säljer cyklar, elcyklar, trehjulingar och mopeder i många välkända märken. Förutom standardcyklar märker vi ett ökat intresse för mountainbikecyklar. Även elcyklar har varit stor efterfrågan på, berättar Sam.

Både Sam, Richard och Sussie har ett stort intresse för cykling och har tävlat i många lopp både i skogen och på landsvägar, och kommer delta i flera tävlingar under året. Deras långa erfarenhet och kunnande är en stor fördel för kunderna.

Kunden i fokus

– När du skall handla cykel hos oss får du givetvis ta dig en provtur innan för att känna in den rätta känslan innan köpet. I köpet ingår dessutom alltid två års fri service och vi hjälper även till med lite småfix på din cykel om du skulle få problem, säger Sam.

– I butiken finns dessutom alltid nybryggt kaffe från Balck Coffee som vi bjuder på.

DT Swiss

Sams Cykel & Motor är den enda återförsäljaren i regionen som erbjuder DT Swiss, som är en hjultillverkare som är världsledande i både landsväg och på MTB.

– De har high-end hjul för de riktigt ambitiösa tävlingscyklisterna och även riktigt fina instegshjul för den glada motionären som vill uppgradera sig, berättar Sam.

– Under tjejkvällen den 4 april, får alla tjejer meka gratis med sin cykel kl. 19.00 och 20.00, säger Sam och Sussie.

– Våren är på väg och cykelsäsongen drar igång rejält. Passa på att uppgradera dig till en ny cykel eller lämna din befintliga för service.  Under tjejkvällen den 4 april får tjejerna meka gratis med sin cykel hos oss. Tveka inte att titta in om du har några frågor, vill spana in våra cyklar eller bara är sugen på att ta en kopp kaffe tillsammans med oss, hälsar Sam och gänget!

POPULÄRT