HemNyheterTjejkvällen den 3 oktober närmar sig

Tjejkvällen den 3 oktober närmar sig

Tänk att härliga Tjejkvällen i Nybro nu äger rum för tolfte gången. Det är som med allt roligt, man fattar inte var åren tar vägen. Tjejkvällen har gått från att vara ett ny spännande idé till en etablerad och efterlängtad del av det som är Nybros bästa sidor. Här kommer verkligen finnas något för alla. Kvällen är självklart gratis, och du bjuds på mycket gott att smaska på och en och annan överraskning kan utlovas. Butikerna lämnar under denna tjejkväll EXTRA bra rabatter. Musikunderhållning, uppvisningar, tävlingar och god mat på restaurangerna. Självklart finns det som vanligt ett antal välfyllda Goodiebags att hämta om du handlar. Den här gången har vi tagit fram en ny modell som är laddade med flera bra produkter!

Redan nu kan du läsa i bilagan om erbjudandena m.m. och planera in dina besök.

Har du inte fått tidningen i brevlådan kan du läsa under fliken bläddertidning. Bilagan är en del av senaste NybroExtra. www.nybroextra.com

POPULÄRT