HemNyheterAllt för kundens belåtenhet hos Cazandra

Allt för kundens belåtenhet hos Cazandra

Efter två år i nya lokalen vid torget med Cazandra har Eva-Lena Hansson bott in sig och trivs mycket bra. Med retrofashionkläder, rockabillyklänningar, 20 meter lång rad av hudvårdsprodukter och 57 meter med olika parfymer har hon en enastående butik.

– Redig service hos mig är att kunna hjälpa mina kunder att få det som önskas, eller om det inte finns kunna hitta en ersättningsprodukt för allas belåtenhet, säger Eva-Lena.

Dofter till alla

– Det finns inte många privatägda parfymbutiker kvar i Sverige, så jag hoppas alla Nybrobor är stolta över Cazandra och det breda utbud som finns så att du som kund ska kunna välja bland såväl storsäljare som nya märken, berättar Eva-Lena.

– Jag är mycket glad att herrarna har hittat tillbaka till Cazandra igen. Många har trott att vi bara har produkter och dofter till damer efter flytten från Storgatan. Men jag kan lova att det finns mycket även till männen, som t.ex. en ny underbar doft från Dolce Gabbana King.

Unikt på ett ställe

Hos Cazandra hittar du också de speciella kläderna som ingen annan butik har. Det har spridit sig utanför kommungränsen och till andra landskap i Sverige.

– Många gör ett stopp här för att det är ett roligt besöksmål, och har alltid med sig något inhandlat när de åker hem, säger Eva-Lena.

– Jag säljer rockabillykläder från JetsetTrends och kläder i märken från bl.a. Charles, Costa Mani och SixtyDays. Vårt nya märke i höst heter Rosa Munde.

Nyhetskväll

– Redig service är även att få sin produkt inslagen, om du ska ge bort den som gåva. Vi har generösa öppettider och alltid till kl. 15.00 på lördagar. Du får köpa på öppet köp och har självklart bytesrätt på en vara om den inte passar, säger Eva-Lena.

– Ibland har vi event i butiken och närmast väntar en ”nyhetskväll” den 29 oktober då det nya i både hudvård, parfymer och kläder skall presenteras. Anmälan till denna kväll kan göras i butiken.  

Attraktiv stadskärna

– Bland många handlare finns en stor lojalitet mot Nybro, vi vill ha kvar vår stad och erbjuda kunderna en attraktiv stadskärna. Detta innebär att vi gör vårt yttersta för en bra service och ett utbud som önskas, så att ni som kunder ska uppskatta den service som finns på hemmaplan, säger Eva-Lena.

POPULÄRT