HemNyheterHos Mellströms är de ett med sina kunder

Hos Mellströms är de ett med sina kunder

– Vårt motto är ”Hos oss får du hjälp”, vilket innebär att vi verkligen är måna om att ge bästa tänkbara service till våra kunder, berättar Håkan Martinsson och Benny Gliving som i snart 30 år jobbat hos Mellströms, som de för några år sedan också blev ägare till. 

– Redig service hos oss är att tänka som om vi vore kunden, och hur vi själva vill bli bemötta. Vi lyssnar på köparen och erbjuder rätt produkt till rätt behov.

Reparation och hemlån

Mellströms är en digitalbutik med tre avdelningar. I butiken finns ett brett sortiment av allt från tv-apparater och mobiltelefoner till småel, lampor och övervakningspaket. De har även en reparations del där vi reparerar produkterna.

– Det vi säljer ska vi också kunna laga. Kunden är beroende av sin tv-apparat och mobiltelefon och just mobiltelefonen där mycket styrs ifrån idag är klart den största förändringen som skett under dessa 30 år vi jobbat här. Går de sönder har vi både tv-apparater och mobiltelefoner att låna ut medan vi fixar dem, berättar Håkan och Benny.

Installerar i hemmet

– Sedan har vi installationsdelen. Markus Gordon som är anställd hos oss är dagligen hemma hos kunder och installerar de produkter som köpts i butiken. Sedan Rut-avdraget för data och it tjänster som kan kopplas mot internet infördes i fjol är det självklart fördelaktigare för kunderna med vissa av våra tjänster, säger Håkan.

– Vi informerar kunderna om de möjligheter som finns till Rut-avdraget, då det handlar om bland annat internet och smart-tv. I de här sammanhangen spelar vår yrkeskompetens en viktig roll, då kunderna alltid kan lita på våra insatser.

– Nu när fler och fler hem får fiber installerat är det många som också passar på att få övervakningsutrustning som är kopplad till telefonen monterad, berättar Benny.

– Ingen dag är den andra lik på jobbet hos Mellströms. Våra kunder gör vår dag till ett oskrivet blad och vi gör vårt bästa för att bli ett med dem och skapa en långsiktig relation, sammanfattar Håkan och Benny.

POPULÄRT