HemMånadens TårtaTårta till Paradisets hemtjänst för viktiga insatser

Tårta till Paradisets hemtjänst för viktiga insatser

Veckans tårta ”För att du är värd det” delar vi ut till personalen i Paradisets hemtjänst.

–De far runt på sina elcyklar dagarna i ända och även på kvällar. Jag tycker att de behöver uppmuntras för sina viktiga insatser för medmänniskan, säger Christer Henriksson!

Motiveringen lyder:

” Dessa tjejer och killar gör ett av de viktigaste jobben i kommunens tjänst! De har ett fullspäckat schema som innebär att de ska hinna besöka ett visst antal ”Brukare” varje dag. Och för vissa av de personer de besöker kanske det är den enda kontakten med en medmänniska på en hel dag! Även om de skulle behöva vara längre tid hos varje person så betyder säkert de 5 – 10 minuter de har tid oerhört mycket ur ett socialt sammanhang! Jag säger bara att ” Spara inte in på dessa tjejer och killar”! De är så viktiga! Och så miljövänligt med elcyklar!.”

NybroExtra träffar sex stycken av de totalt nio som arbetar i Paradisets grupp strax innan ett månadsmöte i lokalen på Strandvägen. De blir mycket glada att få bli uppmärksammade.

– Vi har ett underbart jobb och det bästa är alla goa ”kunder” som vi är hemma hos och hjälper med diverse olika sysslor. Ibland blir det 10 minuter, men oftast har vi längre tid när vi städar, går en promenad eller ta elcykeln för att uträtta ärenden, säger de.

– Lite mumsigt fika brukar vi turas om att ha med på våra personalmöten, så denna tårtan blir en extra godsak för oss denna gång, säger de tacksamt.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT