HemNyheterMalte showade på catwalken när Grattes modeller visade vårens mode

Malte showade på catwalken när Grattes modeller visade vårens mode

Ett skutt ut på catwalken och sedan en liten breakdance fick publiken att jubla för Malte Gratte som showade loss och visade fina barnkläder i sällskap med mamma Anna och övriga modeller under Grattes modevisning.

Grattes modeller Sofia, Birgitta, Stig, Ann-Louise, Fredrik, Malte, Anna och Linnea.

Nu längtar vi alla att vårsolen ska börja värma oss och att vi får ta på oss tunnare och trendiga kläder. Ett säkert vårtecken är att kolla in modevisningarna som butikerna i Nybro har för att se vad vi skall bära för kläder i vår. Grattes bjöd under onsdagskvällen på mode- och mingel för drygt 60 personer, där modellerna visade ett urval av vårens kläder och skor till damer och herrar, tjejer och killar och mindre barn.

– I vår finns något för alla smaker. Mycket med influenser från 80-talet med rymligare byxor och pastellfärger. Från lediga toppar till finare blusar, mycket mönstrat och blommigt. Jeans är alltid rätt tillsammans med ytterplagg i skinn, klassisk kavaj eller en ny, fräsch vårkappa. Vårens trendfärger är blått, rosa, kaki, grönt och pastell, men man kan givetvis bära alla färger, berättar Anitha Gratte.

– För männen är det fortfarande mycket mönster och så är rutmönstret tillbaka. Dessutom är det rymligare vidare byxor igen, samt täckväst, anorak och kostymer i ledig stil, berättar Pontus Gratte.

På catwalken gick modellerna Ann-Louise, Sofia, Fredrik, Stig, Birgitta, Linnea, Anna och Malte, medan gästerna åt snittar och drack lite gott.

Malte och Anna
Linnea
Ann-Louise
Sofia
Birgitta
Fredrik
Stig
Anna

POPULÄRT