HemMånadens TårtaTårta till roliga toppenchefen Monica

Tårta till roliga toppenchefen Monica

Veckans tårta delar vi ut till Monica Jonsson på Växtriket. Nomineringen och motiveringen kommer från hennes anställda Marianne och Annelie.

”Vi vill nominera vår underbara glada och roliga chef Monica Jonsson till en tårta. Hon är alltid mån om oss personal och tänker ständigt på oss i första hand. Det är så roligt att gå till jobbet varje dag. Dessutom vet vi att hon älskar tårta.”

NybroExtra överraskar Monica på jobbet när hon var i full färd med att binda fina blomsterbuketter.

– Vad är detta? Ska jag få en tårta! vilken överraskning, utbrister Monica och vänder sig till Marianne och ger henne en stor kram.

– Jag har jobbat här i 22 år och varit ägare i fyra år. Det är fantastiskt att få jobba med blommor och växter och ge mina kunder service varje dag.  För mig är det viktigt att inte vara en ”bossig” chef utan alltid låta min underbara personal vara med och diskutera vad vi ska köpa in och bestämma ihop hur vi ska ha det i butiken, säger Monica

– Nu sätter vi på kaffet så vi kan dela på den fina tårtan. Fast vi får spara en bit till Annelie som kommer i eftermiddag, säger Monica och tackar än en gång.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT