HemNyheterSäkerheten sätts främst: Vi flyttar tjejkvällen till i höst!

Säkerheten sätts främst: Vi flyttar tjejkvällen till i höst!

Hej!

De senaste dagarna har vi fått många frågor kring Coronaviruset, både från butiksägare och olika Nybrobor: Är det inte en risk att ha en Tjejkväll i april med tusentals besökare i Nybros centrum och trängsel i butikerna?

Vi har övervägt detta mycket noga, följt utvecklingen och kontaktat Folkhälsomyndigheten, stat och kommun. Nu har vi beslutat att inte ha någon Tjejkväll i vår.

Givetvis är detta mycket tråkigt. Butikerna med sina leverantörer, och också vi på NybroExtra, har kommit långt i planeringen och lagt mycket tid på att skapa ett evenemang den 2 april som både kunde älskas och uppskattas av kunderna.

Ändå är det alltid så att hälsan är viktigast. Tjejkvällen ska vara en upplevelse fylld med lust, glädje, härlig samhörighet och kul upplevelser i vår stad. Det är med de känslorna i fokus vi skapat denna lokala succé. En manifestation av hur bra det kan bli när vi i Nybro gör saker tillsammans.

Rädsla, oro och risken att bli sjuk hör inte hemma i vår Tjejkväll. Därför trycker vi nu på bromsen. Men vi kommer igen, med ännu större kraft, när alla de goda förutsättningarna finns igen.

Tjejkvällen flyttar till i höst.

När hälsa riskeras är ödmjukhet och klok försiktighet alltid bästa medicinen.

Givetvis får alla mer information när det finns sådan.

Var rädda om varandra!

Loa och Marine Arvidsson / NybroExtra

Mats Runberg / Artisten Nybro

POPULÄRT