HemMånadens TårtaTårta till de ödmjuka bilfixarna i Madesjö

Tårta till de ödmjuka bilfixarna i Madesjö

Veckans tårta delar vi ut till bilmekanikerna Janne, Wimpan, Oliwer och Martin på Madesjö Bilverkstad. Nomineringen och motiveringen kommer från kunden Ulla Wennergren.

Jag vill nominera de otroligt vänliga och hjälpsamma mekanikerna hos Madesjö Bilverkstad. De gör det där lilla extra, som vi bilägare, som inte har just kännedom om bilens inre, så väl behöver. De är mycket duktiga inom sitt gebit och är väl värda en uppskattning i form av tårtan.”

NybroExtra besöker killarna under fredagsmorgonen. Tre av dem är på plats i lokalen på Emmabodavägen. Wimpan arbetar med service och reparationer på amerikanska bilar i verkstaden i Alsterbro.

– Så roligt, säger de och tar gladeligen emot tårtan. Kul att vara uppskattad. Det är det som är det bästa med detta jobb, att få hjälpa människor med deras fordon och att de sedan är nöjda när de åker härifrån.

Janne Wöllecke och ”Wimpan” Wiberg köpte företaget för fyra år sedan och har under denna tid anställt Oliwer Karlsson och Martin Hjälteryd.

– Vi är ett härligt gäng som jobbar här. Tekniken på bilarna är under ständig utveckling och det är roligt att alltid lära sig de nya funktionerna. Snart är det dags för däckskifte och vårservice, då blir det extra mycket jobb i verkstaden.

– Tårtan ser mycket god ut. Den delar vi nu efter lunch, säger killarna och tackar ännu en gång.

POPULÄRT