HemNyheterLaddade med ”Mellolunch” i Madesjö

Laddade med ”Mellolunch” i Madesjö

Madesjöskolans musikprofilelever från årskurs 7-9 laddade under onsdagen upp inför den stora svenska melodifestivalen på lördag med att uppträda för skolans elever under lunchen i matsalen.

De drygt 20 eleverna framförde både klassiska och nya låtar som de själva valt ut. Vi fick lyssna till allt från ABBA och Ted Gärdestad till Herreys, Carola, Robin Bengtsson och Bishara.

– Mellolunch har vi kört i många år och det är uppskattat av alla här på skolan, berättar Fredrik Bjärneroth, musiklärare.

– Det är roligt att sjunga och uppträda för våra kompisar, säger tjejerna Meya Widehall, Amy Gans och Elin Larsen, som framförde låtarna Tusen och en natt med Charlotte Perrelli och Fångad av en stormvind med Carola. 

– Musikprofilen är ett populärt tillvalsämne och vi har just nu drygt 20 duktiga elever från både sjuan, åttan och nian som valt detta. För varje gång eleverna är med och uppträder vid olika arrangemang skaffar de sig mycket rutin, som ger en ökad självsäkerhet på scenen. Senare i vår har vi vår populära ”Madeshow” som väntar, säger Fredrik.

Meya Widehall, Amy Gans och Elin Larsen, är tre av eleverna som går på skolans musikprofil, och som medverkade på mellolunchen i matsalen..

Här framförs ”Gyllene skor” med Herreys.
On my own med Bishara.
Robin Bengtssons låt ”I can’t go on”.
Ingen melodifestival utan ABBAS ”Waterloo”.

POPULÄRT