HemMånadens TårtaTårta till genomgoa och hjälpsamma Petra

Tårta till genomgoa och hjälpsamma Petra

Denna vecka delar vi ut en tårta till kyrkogårdsvaktmästaren hos Nybro Kyrka, Petra Ramström. Nomineringen kommer från Marice Karlsson och motiveringen lyder:

”Kyrkogårdsvaktmästaren Petra Ramström är en genomgo tjej, som gör ett fantastiskt fint jobb. Dessutom är hon alltid jättetrevlig och hjälpsam”.

NybroExtra beger sig till personalutrymmet på skogskyrkogården i Nybro där vi överraskar Petra strax innan fredagsfikat

– Vad kul, ska jag få en tårta, säger en något förvånad men mycket glad Petra, som kommer in för lite rast efter morgonpasset.

– Jag har jobbat som vaktmästare här på kyrkogården i ett och ett halvt år och trivs fantastiskt bra.  Det bästa med mitt jobb är den stora variationen på arbetsuppgifter som plantering, plocka blommor, klippa gräs och köra sopor. Det sistnämnda håller jag på med idag. Dessutom får man vara ute mycket och uppleva allt det härliga i naturen.

– Nu blir det tårta till fredagsfikat säger Petra glatt och bjuder sina fem andra kollegor som jobbar denna dag att smaka.

Marine Arvidsson

Vill du också nominera någon till en tårta ”För att du är värd det”?

Maila namn och en bra motivering till nybroextra@telia.com

Skriv även ditt eget namn och telefonnummer så vi vet vem som nominerar och ifall vi behöver komma i kontakt med dig för att göra utdelningen av tårtan till en överraskning.

POPULÄRT